Uppdrag & referenser

Vi har av advokatetiska skäl inte möjlighet att namnge våra klienter, men vi kan ändå berätta att vi arbetar med ett flertal kommuner, ett av världens största säkerhetsföretag, ett av världens största infrastrukturföretag, företag inom medicinteknik, en nordisk bank samt ett flertal stora installationsföretag. Dessutom företräder vi ofta privatpersoner i entreprenad- och fastighetsrättsliga sammanhang.


Vi håller ofta kurser inom entreprenadjuridik, offentlig upphandling och konsumenträtt. Vi får genomgående mycket goda omdömen av kursdeltagarna; så här skriver några deltagare i sina utvärderingar:

"Mycket bra kurs och kursledare", "Har varit på liknande kurser, denna var den absolut bästa. Bör tillskrivas kursledaren", "Mycket bra, intressant, lärorikt, nyttigt", "Toppen, bra tempo mkt bra kursledare, lika bra som förra gången", "Kursledaren var suverän", "Ytterst intressant, kunskapsfördjupande, kursledaren förklarade så att det var lätt att förstå".

Vill du få ytterligare kommentarer kring utvärderingen av våra utbildningar är du välkommen att kontakta Lars Person, kursansvarig på Installatörernas Utbildningscentrum (IUC) tel 0150-36 56 00.

Eftersom vi är säkra på att deltagarna kommer uppskatta utbildningen, tillämpar vi "nöjd-kundgaranti" vilket innebär pengarna tillbaka om utbildningen inte motsvarade förväntningarna!